SCEN


Sundsvall Audio har utökat kapaciteten rejält för att leverera kompletta eventlösningar med videoskärmar, bildproduktion och färdiga scener.

Klicka på bilderna om du vill se dem större.

scen

scen

scen

scen

scenTrailerscen 55m² med dragbil*

Fakta scen: scenyta 9x6 meter. Höjd över mark ca 1,1-1,3m. Pa-vingar vilket gör hela scenytan användbar - inga högtalare på scenen. 50mm dragkula.
Vi har även en enklare scen 2,5x6m för mindre evenemang. Även denna är en trailer/släpvagn med 50mm kula. Går även att använda som sekretariat, produktionsrum eller utbyggnad av en större scen.

Vi har även en mindre scen. L
iten släpvagnsscen 15m²


Vi erbjuder också
Kameraproduktion
Video över internet
Digico SD8 digital ljudmixer

Ert evenemang kan vi nu filma och visa detta både lokalt och på internet. I realtid. En lysande idé för alla arrangörer att få ökade reklamintäkter på era evenemang. Ni kan projicera era sponsorers loggor på ett mycket kraftfullt sätt jämfört med skyltar och programbladsannonser. Till detta lägger vi grafik d.v.s resultatlistor, bandets namn eller något annat intressant beroende på evenemang. I tävlingssammanhang visar vi era sponsorers reklam med repriser/highlights mellan loppen/tävlingarna.
Vi kan nu även göra förproduktionerna själva t.ex. reklam- eller nomineringsfilmer.

Vi har investerat i en mycket snygg scen - Stagemobil XLR. Stagemobil ligger längst fram idag på scenkonstruktion i sin nisch. Dom tillverkar de absolut tidseffektivaste scenerna och med tyska TÜF som övervakande myndighet vet man att den är stabil och trafiksäker. Monteringstiden är 45 mninuter på en man! Detta slår alla tidigare konstruktioner. Med egen scen kan vi också väsentligt förkorta monteringstiden av ljud, ljus och skärmar. Ni kan använda den som både scen, läktare och t.ex. V.I.P.-rum.

Till denna scen har vi Turbosound HiLight PA-system konfigurerat för tre olika storlekar. Den största god nog för en publik på över 2 000 personer.
Vi har i dagsläget drygt 120 högtalare och levererar andra PA-system vid behov eller önskemål. Mixerbord APB eller Digico.


Bilder från vår Scen som vi använde som Lounge på Lödgö Music Expo 2010.
scen

scen